Председателят на НДСВ взе участие в семинара „Комуникации“ на „Европейската либерална младеж“

Председателят на НСДВ Станимир Илчев беше един от лекторите на събитието организирано от европейските либерални младежи – European Liberal Youth (LYMEC). Младежкото ДПС в лицето на заместник-председателя Танзер Юсеин бе домакин на семинара, който се проведе в централата на ДПС в София. В продължение на два дни, представители на различни политически организации от Европа дискутираха модерни начини за предизборни кампании и комуникационни стратегии. Подкрепа и партньорство при създаването на семинара оказаха фондация „Либерална интеграция“ и Либералния институт за политически анализи ЛИПА.

Станимир Илчев запозна аудиторията с процесите на „Комуникации по време на политически кампании“. Той има богат опит в тази област като дългогодишен журналист, PR, депутат в Европейския Парламент и Народното Събрание на България.

С презентация участва докторът и преподавател по психология Цветелина Панчелиева. Нейната тема бе „Силата на разказа“. По време на лекцията й участниците се включиха в много интересни и полезни психологически експерименти.