Кандидатът за кмет на Пловдив от НДСВ Борис Лозанов представи приоритетите си

Илюстрация за публикации

Кандидатът за кмет на Пловдив от НДСВ Борис Лозанов представи приоритетите си на пресконференция в Националния пресклуб на БТА в Пловдив. Мотото на партията в кампанията е „За отговорно и почтено управление на Пловдив“.

Пловдив трябва да продължи да се развива като културна, образователна и индустриална зона, посочи Лозанов. Това по думите му изисква от общината и Общинският съвет да положат повече усилия и да увеличат комуникацията си с институциите и бизнеса. От партията заявиха, че ще работят с хората и смятат да увеличат бюджетите и отговорностите на районните кметове.

Лозанов представи кандидатите за общински съветници на НДСВ. Според тях правилното управление на града се събира в доброто администриране, планирането и контрола.

Борис Лозанов изказа възмущение от законовите разпоредби относно отразяването на предизборната кампания, които по думите му дискриминирани малките партии, които се само финансират.

 

Източник: https://www.bta.bg/bg/vote-mi2023/all/542745-kandidatat-za-kmet-na-plovdiv-ot-ndsv-boris-lozanov-predstavi-prioritetite-si