Христина Христова: Гласувайте с преференциите, те избират личности

Христина Христова е кандидат на НДСВ за общински съветник от листата на коалиция „Синя София“ и проф. Вили Лилков. По време на управлението на НДСВ, заемаше поста министър на труда и социалната политика. Тя се обърна към избирателите преди предстоящия местен вот.

„Скъпи приятели от София! Позволявам си да ви кажа нещо много важно!

В неделя ще избираме новия кмет на София и новия състав на Столичния общински съвет. На София й предстоят решителни години, в които трябва да се решават ключови проблеми – за чистотата на въздуха, за надеждността и удобството на градския транспорт, за градоустройството и презастрояването,  за добрата среда за правене на бизнес, за доброто ниво на образователните институции и здравеопазването, за осигуряване на пространство за игри и забавление на децата, за социалните услуги за уязвимите групи, за подкрепата на културните институции, за създаване на условия за спорт за всички!

Нещо повече, София трябва да представлява България пред посетителите от целия свят – с чистота, подреденост, култура, качествено обслужване, добри комуникации.

Дайте гласа си само за тези, които могат с компетентност, успешно да работят да се подобри живота ни! Гласувайте с преференциите, защото дават възможност да избираме личности!“