Водачът на НДСВ за Кюстендилска област Лоренцо Георгиев: Стремим се към диалог между политическите партии

Наясно съм с местните проблеми от всякакво естество и съм готов да работя за най-скорошното подобряване на живота на хората в Кюстендил и областта“, категоричен е Георгиев.

Водачът на листата на НДСВ за 10МИР Кюстендил  и председател на младежката структура на партията Лоренцо Георгиев коментира в интервю за Дарик  актуални политически теми и мотивацията си  да избере платформата на НДСВ.

“ Причината да избера този път е, че идеологията ни е идентична. Еднакви са възгледите, които аз и НДСВ имаме и гледаме в една и съща посока в разбиранията си за развитието на държавата. При така стеклите се обстоятелства и рестарта на НДСВ, реших да се включа в листите. Да участвам в кампания, в която партията е съставена от изцяло нова структура. Имам свободата да действам спрямо своите разбирания и да взимам решения като председател на младежкото НДСВ. Друга причина е сегашното състояние на държавата ни. Политически вакуум, инфлация която всекидневно задушава хората, невъзможността да се състави нормално функциониращо правителство са достатъчни аргументи, за да избера НДСВ, партия която знае как да реагира в такива критични моменти“, коментира Георгиев.

Той подсочи, че най-важното в момента е  да се състави редовно, нормално действащо правителство. Засилен диалог между политическите сили, обезцветяването и даже премахване на червените линии. Стабилен парламент, в който НДСВ да е центристката партия, която в момента липсва. Желанието ни е да уравновесяваме и да приканваме към компромиси, към спиране на конфликтния тон, с цел да помогнем на хората и страната си,каза още Лоренцо Георгиев.

Той призова жителиете на  Кюстендилска област да гласуват за листата на НДСВ и  за него като водач.

“ Защото аз съм критичен, аналитичен и умея да комуникирам с хора на всякакво ниво. Като магистър по здравен мениджмънт, понастоящем съм експерт клиничните изпитвания. Това ме прави тясно запознат с текущите проблеми в системата на здравеопазването. Наясно съм с местните проблеми от всякакво естество и съм готов да работя за най-скорошното подобряване на живота на хората в Кюстендил и областта“, категоричен е Георгиев.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Източник: https://darik.bg/vodachat-na-ndsv-za-kustendilska-oblast-lorenco-georgiev-stremim-se-kam-dialog-mezdu-politicheskite-partii