Проблем е, че политическите сили продължават да рушат мостовете помежду си, смята областният координатор на НДСВ във Варна

Полезно за страната е след изборите да бъде излъчено правителство. Проблемът е, че политическите сили продължават да рушат мостовете помежду си, каза областният координатор на ПП „Национално движение за стабилност и възход“ във Варна Яни Янев при откриването на предизборния офис на партията.

По думите му ще е много лошо, ако формациите, които влязат в парламента, останат роби на думите. Според Янев нестабилността в страната е крайно неудобна за партньорите ни и вероятно ще има външен натиск за стабилизиране на ситуацията.

Като голям проблем той посочи, че над 60% от българите отказват да гласуват. По думите му НДСВ ще работи да върне интереса и доверието на тези хора към политическия живот.

Водачът на листата във Варна Наско Рафаилов допълни, че една от задачите на партията ще бъде да се променят генерално управленските практики у нас. Приоритети за НДСВ ще бъдат развитието на икономиката, на знанието, както и намаляването на данъчната тежест върху бизнеса и физическите лица.

 

Източник: https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/425159-problem-e-che-politicheskite-sili-prodalzhavat-da-rushat-mostovete-pomezhdu-si-