НДСВ с номер 10 в интегралната бюлетина:

България – развита, силна и свободна

 

НДСВ регистрира листите си за парламентарните избори във всички многомандатни райони на страната. Партията ще се яви на изборите с номер  10 в интегралната бюлетина.

В листите на НДСВ са включени обществено известни и признати личности в районите. 80 % от кандидатите са с висше образование. Има паритет между броя на жените и на  мъжете в листите. Младите хора под 40 годишна възраст  са около 30%.  Сред кандидатите преобладават инженери и учители, но има и ИТ специалисти, лекари, юристи и хора от други професии.

В парламента партията ще допринесе за възстановяване на диалога между партиите и за съставяне на стабилно правителство, ориентирано към  реформи, доближаващи България до европейските стандарти на живот. В законодателния орган на държавата НДСВ ще работи за качествено законодателство, насочено към интересите на народа, а не към интересите на личности  или групи. Ще работим за силна и свободна България, за добри доходи на хората, за достъпно здравеопазване и качествено образование. НДСВ е традиция и бъдеще, заяви днес председателят на партията Станимир Илчев.