Атанас Гиздов пред радио Благоевград: След рестарт – НДСВ се връща активно в политиката

Партия НДСВ ще се яви на предстоящите избори с надеждата и очакването да участва активно в управлението на страната, за да приложи онова, с което е запомнена от предишното й управление – експертиза и стабилност. Това каза в ефира на Радио Благоевград Атанас Гиздов, който е областен координатор на НДСВ в Благоевград.
Гиздов каза, че НДСВ е диалогична партия, която може да намери език и изгради мостове с почти всички останали политически формации, в името на това, да се намери правилната посока за изход от хаотичната ситуация, в която се намира страната ни.
По думите му, партийните структури на територията на област Благоевград са активни и членовете работят усилено за явяването на предстоящия парламентарен вот. Листите с кандидат-депутатите ще бъдат готови до средата на следващата седмица. Областният координатор на партията в Благоевград Атанас Гиздов заяви, че са ориентирани към местни хора, които са наясно със ситуацията в региона.

 

Източник: https://bnr.bg/blagoevgrad/post/101781304/sled-restart-ndsv-se-vrashta-aktivno-v-politikata?fbclid=IwAR2puRRpGzxQQoJabCfVDrhvNBdavlcaJVf214hmrVSXoiWHPZ9U_vvCy74