Пресцентър :: Новини

Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград.

Размер на шрифта: a |a |a|

Снимки: Параскева Георгиевоа

Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград. Срещи на кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов в Босилеград.

Днес с кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов заедно със Симеон Славчев, Даниел Георгиев, Станимир Илчев и Съби Давидов посетиха и се срещнаха с българската общност в Боселеград, Сърбия.

 По време на посещението в Босилеград те се срещнаха с кмета на общината и председател на Националния съвет на българското малцинство Владимир Захарийев.

След срещите Татяна Дончева, Минчо Спасов, Симеон Славчев, Станимир Илчев и Съби Давидов дадоха пресконференция в Пресклуба на БТА Босилеград на тема "Външна политика и политика на президентството за българите в чужбина".


Сподели: facebook logo svejo logo
ALDE    European Parliament ELDR