Пресцентър :: Новини

Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес

Размер на шрифта: a |a |a|

Снимки: Параскева Георгиевоа

Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес Кандидат-президентската двойка Татяна Дончева и Минчо Спасов имаха две срещи днес с бургаската общес
Дончева разговаря с академичната общност, юристи и граждани на тема „Конституционни реформи“, а след това се срещна с представители и на граждански сдружения. 

Пред бургазлии тя показа, че е запозната с проблемите на града, свързани с презастрояването и с общинските дългове. И добави, че по време на продължаващата предизборна кампания непрекъснато се внушава на хората, че ситуацията е предрешена. 

Непрекъснато се манипулират българите, че ГЕРБ ще спечелят изборите, а, ако не ги спечелят, ще фалшифицират вота, допълни Дончева. А за тях е необходимо да запазят властта, защото до 2020 г. има пари за разпределяне, каза кандидатът за президент. 

В крайна сметка, това е фашизоидна държава. Да, Европа харесва това. Европейските политици смятат, че е много предпочитано да имат в България партньори, които винаги „подадакват“, никога нямат позиция и че те са изключително удобни. В крайна сметка – къде сме ние в това? Кой се възползва и защо? Не е извинение да се страхуваш!“, заяви Татяна Дончева.

Сподели: facebook logo svejo logo
ALDE    European Parliament ELDR