Пресцентър :: Новини

Мария Джатова – кандидат за кмет на община Раковски

Размер на шрифта: a |a |a|

Мария Джатова – кандидат за кмет на община Раковски Мария Джатова – кандидат за кмет на община Раковски
Мария Джатова е завършила УНСС - правни науки, а от 2014 г. и Българското училище за политика „Димитър Паница“. Специализирала е борси и борсово посредничество. Работила е по проекти, като член на училищното настоятелство в СОУ „Гео Милев” с. Белозем, като координатор и консултант. От 2001 г. е член в Адвокатската колегия в Пловдив - специалист по гражданско, правни спорове, в това число вещни, наследствени..., облигационни и търговски дела. Общински съветник от община Раковски /2011г. – 2015 г./.

„Дълго мислех дали да опитам отново. Дали си струва усилието и огорчението.
Реших, че мога да го понеса още веднъж. Осъзнах, че съм длъжна да продължа, за да оправдая доверието, което ми дарихте. Знам, че има хора, които мислят като мен, които още се вярват, че ще се преборим и ще успеем.
Не искам да живея с мисълта, че нищо няма да се промени.
Не искам да съм част от тези, които се предават.

С думите на В.Хавел и аз казвам - И днес, както и преди, нямам причина да смятам тази своя битка за обречена. Със сигурност може да бъде изгубена само една битка – тази, от която предварително си се отказал.
Искам да се гордея не само с работливите хора и уникалното културно наследство, искам да се гордея с вида и успехите на Община Раковски.

Уверена съм – ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!“


Сподели: facebook logo svejo logo
ALDE    European Parliament ELDR