Пресцентър :: Новини

НДСВ се чисти от „вредители”

Размер на шрифта: a |a |a|

НДСВ се чисти от „вредители”

В последно време някои от известните членове на НДСВ започнаха да говорят отново за закриване на партията. Тази идея се появява периодично,  след като НДСВ вече не е парламентарно представена.  Кукловодите на тези хора очевидно са се изнервили, че НДСВ се обновява и затова са активирали „вредителите отвътре”.   
Призоваваме хора като Владимир Каролев и Любка Качакова, които в публичното пространство са се отказали от НДСВ да формализират това си намерение писмено и да си подадат заявления за напускане на партията.  Качакова дори не е избрана пряко за общински съветник в София от НДСВ, а е в Общинския съвет на отстъпеното й от Каролев място. Нея, очевидно,  я устройва да е общински съветник от името на партията, но не и да работи за имиджа на НДСВ. Затова нека отстъпи това място, ако има доблест и почтеност.

Времето за мрънкане, спотайване и рушене отвътре свърши. Затова призоваваме всички, които си кротуват като членове на партията,  а работят за други политически проекти или се пласират другаде в качеството си на експерти, прочули се като такива в друго време, когато НДСВ беше в управлението, нека имат доблестта да освободят партията от присъствието си.

Верните партийни членове трябва бързо да се адаптират към реформиращата се партия „Национално Движение за Стабилност и Възход” и да оставят емоционалните си обвързаности в миналото. 
Политическа партия НДСВ цени хората,  верни на идеята за създаването й.  А „внедрените” да следят и разрушават отвътре, в годините се издадоха сами и захраниха с присъствието си други политически проекти.  Дойде времето НДСВ да се освободи от „внедрените експерти”.

 

Ръководството на НДСВ

 


Сподели: facebook logo svejo logo
ALDE    European Parliament ELDR