Пресцентър :: Новини

Д-р Антония Първанова към новите членове на ЕП: Работете много, бъдете позитивни

Размер на шрифта: a |a |a|

Д-р Антония Първанова към новите членове на ЕП: Работете много, бъдете позитивни

В първия ден от учредителната пленарна сесия на новия Европейски парламент в Отворено писмо до българските евродепутати, досегашният член на Европейския парламент д-р Антония Първанова се обърна към тях с пожелание за успешна работа в полза на българските и всички европейски граждани.

Ето и отвореното писмо:

Уважаеми колеги,

Хората в цяла Европа са едни и същи - те искат мир, работа и спокойствие. Искат сигурно бъдеще за децата си, искат проспериращ свят. Направете така, че след края на Вашия мандат да се гордеете със стореното в Европейския парламент. Направете така, че за българските евродепутати да се говори с уважение. Бъдете позитивни.

През времето на моя мандат работих много и успях да инициирам промени в общото европейско законодателство, да накарам ЕК да подготви на два пъти закон по мое предложение, да съм автор на общоевропейски инициативи и каузи, които ще се развият в следващите 5 години. Гордея се, че станах Политик на годината през 2010-а, че бях номинирана за Евродепутат на мандата, гордея се, че имах признанието на колегите си и като българка доказах, че сме знаещи и можещи специалисти.

Пожелавам Ви да загърбите различията и да работите усилено и с чувство на отговорност. Вярвам, че ще продължите да работите за България, за Европа с достойнство и профeсионализъм.

Желая го от сърце!

Бъдете здрави и на добър път!

                                                                                          

                                                                                           Д-р АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА 

                                                                                           ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НДСВ 

 

  


Сподели: facebook logo svejo logo
ALDE    European Parliament ELDR