VII конгрес

Текат номинациите за председател на НДСВ

Размер на шрифта: a |a |a|

Досега на Областни събрания на НДСВ бяха издигнати следните кандидати за председател на партията – Христина Христова, Станимир Илчев, Стефан Кенов и Любка Качакова. С писмо до председателя на НДСВ кандидатурата си за председателския пост депозира вчера и Георги Найденов.

Сегашният председател на НДСВ Христина Христова е номинирана от организациите на партията във Враца и от райони в 25-и МИР – София.

Областната структура на НДСВ в Благоевград номинира сегашния евродепутат Станимир Илчев за председател на НДСВ.

Секретарят на партията Стефан Кенов печели подкрепа от структурите на НДСВ в Бургаска и в Шуменска области, в общините Стара Загора и Мъглиж, както и част от организациите от Хасковска област. МНДСВ Пловдивска област и Габровска област също застават зад Стефан Кенов, който пръв заяви готовността си да се кандидатира за председател на НДСВ още по време на двудневна младежка конференция, която се проведе в София на 7 и 8 септември т.г.

Общинският съветник на НДСВ в София Любка Качакова е номинирана от структурите на партията  в Харманли и Симеоновград).

Номинациите продължават. До 7 октомври е препоръчителният от НС срок кандидатите за председател да представят кратка автобиография и резюме на визията си за развитие на партията, които ще бъдат публикувани на интернет страницата на НДСВ www.ndsv.bg.


Ключови думи :
Сподели: facebook logo svejo logo
ALDE    European Parliament ELDR